Domů » Buďme nápadití a přinášejme něco nového

Buďme nápadití a přinášejme něco nového

  • od

Určitě si říkáte to samé – pro různé činnosti, které vykonáváme, to chce nové a nové nápady, jinak upadneme v zapomnění a předběhnou nás inovátoři, kterým to půjde, a budou dobře odměněni. Nemusí se jednat o teorii, kterou známe ze zaměstnání, ale může se to týkat i třeba takového konání různých oslav a tak dále. Prostě chceme být napřed, a to je dobře. Pokud se to navíc prováže s otázkou ekologie, máme vyhráno dvakrát. A ještě, pokud je to zábava, vyhráváme potřetí! Tak a na páteční grilovací hostinu už máte vymoženost – jedlé nádobí.

159_rrrzg

Pojďte na to od lesa

Buďte chytří jako liška, vyhrajete mezi hostiteli. Samozřejmě víme, že nesoutěžíte, ale takové zdravé soutěžení o to, co kdo přinese nebo objeví za další vymoženost, která navíc je v souladu s ekologií, má opravdu něco do sebe. Nemusíte se tím hned vytahovat, ale prostě to přineste jako něco navíc, co udělá nejenom dospělým, ale také dětem radost z nového zážitku. Jde o jedlé nádobí výhodné sady, na které naservírujete večerní páteční dobroty a pak jen prohlásíte, že kromě jídla, mohou hosté po sobě sníst i ušpiněné nádobí, protože se vám s tím nechce mýt.

174_banner-1364x1024-kombinace-02

Nevěřící pohledy na věc

Teď uvidíte vykoulená očka malých dětí ale i dospělých. Co že to můžou? Sníst jedlé talíře a příbory? Vážně? Tak to jsme ještě neviděli, ani neslyšeli. Nic po nás nezbyde? Takže budeme odcházet s čistým svědomím, že jsme tu neudělali nepořádek? Páni, to by jednoho jen tak nenapadlo. Dokonce i brčka můžeme sníst, paráda. Kouzlo vaší oslavy nebo sešlosti se nerozplyne jako můra nad plamenem, ale bude se o ní ještě nějaký čas mluvit, takže budete opěvováni za to, jak jste to dobře zvládli a jak jste oslnili všechny přítomné hosty, kteří vás vychválí i před dalšími svými kamarády a všichni si budou chtít také sníst svůj talíř.